Приготування обіду на День подяки може бути напруженим. Ви вже повинні подбати про святкове оформлення, а приготування їжі для гостей може посилити тиск. Незалежно від того, чи ви готуєте гарніри тижнями наперед і зберігаєте їх у морозилці, чи витрачаєте дні на підготовку до святкової трапези, вам все одно знадобиться кілька додаткових хвилин на день, щоб перевірити, чи все відповідає плану. Введіть готові рецепти на День подяки.
Якщо ви хочете проводити менше часу на кухні в цей День подяки і більше часу з родиною, ознайомтеся з цими готовими рецептами на День подяки. Ви знайдете чудові гарніри та десерти, які можна легко приготувати навіть за лічені хвилини. Оскільки ваш вантаж зменшиться, ви зможете більше проводити час із сім’єю.
Класична начинка
Приготуйте цю класичну начинку, яка включає свіжопідсушений хліб без куплених у магазині хлібних кубиків. Вам потрібно нарізати улюблений хліб кубиками і приготувати цю страву, дотримуючись інструкцій, наведених в рецепті.
Ось повний рецепт.

Журавлинний соус домашнього приготування
Домашній журавлинний соус — ще один дуже швидкий рецепт, який готується за кілька хвилин. Тому вам не потрібно проводити години на кухні, щоб його приготувати.
Ось повний рецепт.


Запіканка з солодкої картоплі
Хочете приготувати класичну святкову страву, щоб вразити гостей? Приготуйте запіканку з солодкої картоплі з зефіром на День подяки. Це надзвичайно смачна страва, яка, ймовірно, сподобається кожному.
Повний рецепт можна знайти тут.


Індичка в сухому розсолі
Жодна трапеза на День подяки не обходиться без індички. Коли ви думаєте про приготування сухого розсолу з індички, одна річ впевнена, що птах залишиться соковитим і не спробує – коли ви його розсолите. Щоб правильно засолити індичку, потрібно витримати її до 48 годин. Це займе більше часу, ніж будь-який інший рецепт у цьому списку, але ви обов’язково отримаєте ароматну, соковиту індичку з хрусткою шкіркою.
Спробуйте цей рецепт Алтона Брауна.


Гриби фаршировані сиром
Як щодо приготування фаршированих грибів? Для цього потрібно начинити гриби зеленню, часниковими сухарями і додатковим сиром. Після цього запікайте їх, і ви будете готові до швидкої закуски за кілька хвилин. Це простий, але смачний гарнір до Дня подяки.
Знайдіть повний рецепт.


Гарбузовий чізкейк
Гарбузовий чізкейк — ідеальне ласощі для додання святкового аромату Дню подяки. Хоча на підготовку також знадобиться трохи більше часу, результат, безумовно, вартий очікування.
Знайдіть повний рецепт.


Читайте також: Найкращі рецепти страв з грудок індички, які можна спробувати на День подяки
Запіканка із зелених бобів і грибів
Рецепт грибної запіканки зі зеленої квасолі також добре приготувати заздалегідь. Для цього рецепту немає необхідності запікати. Просто накрийте та охолодіть. І, в день свята, довести до кімнатної температури і тоді випікати.
Ось повний рецепт.


Начинка для горщика
Начинку для каструлі можна приготувати в мультиварці. Це означає, що він залишається вологим порівняно з іншими середніми начинками. Це робить його чудовим рецептом для приготування заздалегідь, оскільки він не висихає.
Знайдіть повний рецепт.


пиріг з пекан
Ніщо так не кричить до Дня подяки, як пиріг з пекан. Хрустка, скеляста верхівка цього пирога додає його смаку. І, звичайно ж, насичений інтер’єр, який містить смачні горіхи, робить його корисним. Найкраще те, що ви також можете зробити це заздалегідь, щоб трохи полегшити свій тягар у цей великий день.
Повний рецепт можна знайти тут.


Запіканка з французьких тостів на ніч
Цей рецепт запіканки з французькими тостами на ніч надасть вашому ранку подяки вишуканості. Коли ви замочуєте густий заварний крем із вершками на ніч, він повністю перетворює нарізану халу на смачну насолоду, схожу на пудинг.
Ось повний рецепт.


Картопляне пюре
Картопляне пюре може бути трохи суперечливим, але просто беріть його. Ви можете приготувати це картопляне пюре напередодні Дня подяки. У святкові дні просто розігрійте їх з молоком або маслом перед подачею. Якщо ви не хочете завчасно, ви можете почистити картоплю і залишити її у воді напередодні ввечері. Після цього витягніть їх прямо з холодильника на плиту.
Ось повний рецепт.


Сирна кулька з індички
Сирна кулька Turkey Cheese Ball нагадує індичку і наймиліше виглядає на обідньому столі. Просто використовуйте пекан, сир, моркву, кренделі, цукерки тощо, щоб приготувати цю культову індичку. Не соромтеся додавати більше інгредієнтів, якщо хочете. Але приготуйте сирну кульку до Дня подяки. І зберігайте прикраси до останнього дня.
Ось повний рецепт.


Рулет із смаженої індички
Рулет з індички обсмажується з цілої індички. Це може здатися важким у приготуванні, але воно напрочуд просте та наповнене смаком. Поглянувши на цю страву, кожен захоче. Найкраще приготувати його до Дня подяки і спекти в останній день.
Знайдіть повний рецепт.


Читайте також: 30 гарячих гарнірів до Дня подяки, які швидко збиваються
Гарбузовий суп
Вершковий гарбузовий суп — ще один фаворит на День подяки, який, здається, ніколи не старіє. Він кремовий і легкий. І, звичайно, для приготування цього супу можна використовувати навіть зимові кабачки. Одними з наших улюблених сортів є кабача кабоча та цукровий гарбуз. Крім того, додайте туди гарбуз і калебазу.
Знайдіть повний рецепт.


Журавлинний Брі
Укуси журавлинного брі, швидше за все, зникнуть з обіднього столу протягом кількох хвилин. Це тому, що це ідеальне поєднання вершкового, солоного брі, хрусткого горіха пекан і солодко-терпкого журавлинного соусу. Всі ці інгредієнти поєднуються завдяки магазинному півмісяцевому тесту. Ви можете зібрати їх за день до Дня подяки, а потім спекти, коли прийдуть гості.
Ось повний рецепт.


Смажене часниково-пастернакове пюре
Смажене часниково-пастернакове пюре кремове, як картопля, і солодке, як морква. Це робить рецепт, який також є ідеальною альтернативою розтиранню зі смаженим часником. Ви, швидше за все, полюбите його більше, ніж картопляне пюре. Все, що вам потрібно зробити, це обсмажити пастернак і часник. Після цього з’єднайте їх з іншими інгредієнтами та отримайте гарну суміш.
Знайдіть повний рецепт.


Сметано-цибулевий соус
Добре закарамелізуйте цибулю, щоб приготувати цей смачний соус зі сметаною та цибулею. Просто рухайтеся повільно, щоб воно набуло приємного кольору, розкладаючись і залишаючись джемовим і солодким. Після цього гарненько перемішайте соус додавши цибулю-шніт. І ви отримаєте ідеальну закуску, яка викликає звикання. Крім того, ви навіть можете зберігати його в холодильнику кілька днів.
Знайдіть повний рецепт.


Запіканка з яєць і хешу
Запіканка Egg & Hash Brown складається із заморожених коричневих тістечок, яєць, бекону та трьох різних видів сиру. З усіх цих інгредієнтів виходить класичний варіант сніданку в одній страві. Просто приготуйте його за день до свята, а потім поставте в духовку на День Подяки.
Ось повний рецепт.


Салат із смажених груш
Салат зі смаженою грушею — це простий, але ситний салат, який включає ароматний пунш із надзвичайно хрустким гарбузовим насінням, копченими грушами та кремовим блакитним сиром. У поєднанні з кисло-солодким медовим вінегретом ваш святковий гарнір готовий. Хочете встигнути завчасно? Хороші новини! Ви можете приготувати зацукроване насіння та заготовити за тиждень.
Ось повний рецепт.


Класичний кукурудзяний хліб
Навіть термін jiffy не підходить для цього надшвидкого класичного рецепту кукурудзяного хліба. І це краще, ніж продукти в коробках. Ви можете зробити це за тиждень до Дня подяки та загорнути в пластикову плівку або фольгу. Зберігати в герметичному контейнері в холодильнику. У великий день підсмажте перед подачею, і все буде готово.
Знайдіть повний рецепт.


Величезне блюдо зі смаженими овочами
У вас є різноманітні коренеплоди та листові овочі, щоб приготувати це гігантське блюдо зі смаженими овочами. Напередодні наріжте овочі та зберігайте їх у холодильнику. Обсмажте їх за кілька годин до подачі і прикрасьте досхочу.
Повний рецепт можна знайти тут.


Сирна випічка зі шпинату
Ситна сторона до Дня подяки, цей запечений шпинатний гратен із хрусткими підсмаженими хлібними крихтами, які контрастують із вершковою основою. Ви можете приготувати суміш шпинату з цибулею та часником, витриманого сиру та сухарів і покласти їх окремо в холодильник на 24 години, перш ніж зібрати та випікати до золотистого кольору.
Повний рецепт можна знайти тут.


Готова підлива з індички
Туреччина може бути зіркою шоу, але вечеря на День подяки неповна без соусу. Зазвичай люди готують підливу з крапель індички, але цей рецепт відкриває вам секрет, як приготувати підливу без крапель.
Повний рецепт можна знайти тут.


Дайте нам знати, які у вас рецепти приготування на День подяки. Ви можете надсилати свої улюблені рецепти електронною поштою або залишати коментарі нижче. З Днем Туреччини!
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!