Ви коли -небудь замислювалися про те, як насправді великі італійські сім’ї збираються навколо столу на Різдво? Ну, це легко. Їх «Натале» — це все про їжу. Невідомо популярному та спільному розумінню, немає такого поняття, як «італійська їжа»; Тож у кожній родині було б свої конкретні італійські страви.
Ось кілька правил для орієнтації на Різдво італійський шлях до невідомого іноземного глядача. Наша пропозиція полягає в тому, щоб відтворити домашнє зібрання з Nifeislife — італійського делікатесу, що доставляє італійську якісну їжу навколо Великобританії. Це може бути просто цікавою ідеєю на вихідні з друзями.
— Одягайся. Мода та їжа йдуть разом, в Італії вони є основою для релігії. Включіть дуже зручний шматок одягу, який ви володієте, оскільки ви розширитесь протягом трьох днів.
— Сядьте зручно і слідкуйте за винним сполученням. Ви починаєте з Prosecco, закінчуєте з Prosecco. Все, що відбувається між ними,-це повна винна дегустація та поєднання курсу, включаючи подібні білі gavi di gavi та Red nero d’avola або amarone. Ви здійсните екскурсію по італійських винзаводів. Існує кілька щомісячних знижок на вина та зосереджуються на конкретних виноробах. Можливо, ви захочете перевірити їх пропозицію Prunotto, у листопаді це ідеальне сполучення з трюфелями.
— Їжте рибу 24 -го вночі. Незалежно від того, що це через релігійну традицію, чи тому, що ресторан дає вам найкращі омара, найрозкішніші гребінці та ідеальний свіжий тунець, чи це тому, що ви просто відчуваєте, як робити соус з макаронами з мідіями та молюсками, це те, що ви робите.
— Подаруйте італійську їжу як подарунок. Це типова італійська традиція, щоб виявити подяку лікарям, няням, колегам, клієнтам. Nifeislife має дещо унікальний варіант, щоб адаптувати власний різдвяний кошик за допомогою їжі, яку ви віддаєте перевагу.
— Вивчіть основи італійської: Антипасті означає «початки», і вони не є основною стравою. Брускетта з лаардо та горіхами, або свіжою моцарелою, що прилітає з Італії на ліжку помідорів Даттеріні — це лише спосіб представити свою вечерю. Не завершити це.
— Закінчіть торроне, тобто гайки твердо або м’який нугат з різними смаками. І Panettone різного роду — ресторан має різні бренди та деякі вишукані варіанти. Відкрийте для себе Пандоро для своїх дітей, тобто м’який і масляний торт від Верони. Зробіть крем для маскарпона. Спати щасливо колись після.
Ще якісь ідеї? Що ж, еспресо з Кімбо на Nifeislife та «Ammazzacaffè», тобто травний лікер після кофібу, такий як Чорногорія Амаро. І ваше Різдво італійський шлях сортується.
Продовжуйте їсти і насолоджуватися Різдвом італійським стилем!
Слідкуйте за Homecrux у Google News!