Хелловін не за горами, і ми знаємо, що прикраси на Хелловін неповні без різьблених гарбузів на порозі. Згідно з легендою, ліхтар Джека захищає дім від злих духів, забезпечить гарний урожай і мир протягом року.

Ліхтарі Lack-o’-lanterns допоможуть вам створити відчуття пустоти в інтер’єрі вашого будинку. Ваш вибір візерунків для вирізання гарбуза може бути будь-яким: від простих фігур і логотипів до облич знаменитостей і відомих героїв фільмів. Якщо ви любитель вирізати гарбуз, ми надамо вам прості поради з вирізання гарбуза, які дуже допоможуть вам у створенні власного ліхтарика Джека на Хелловін.

Вибір правильного гарбуза

Прикрашаючи на Хеллоуїн, ви повинні бути обережними у виборі гарбузів для різьблення, малювання, приготування їжі та осіннього декору. Перша порада – вибирайте свіжий гарбуз. Важливо, щоб гарбуз, який ви обираєте, був твердим і не гнилим ні з одного боку, тому що він швидко зіпсується.

Від здоров’я та свіжості гарбуза залежить, наскільки гарним вийде ваш ліхтарик. Гарбуз має бути щільним і без будь-яких коричневих та/або м’яких плям. Також переконайтеся, що гарбуз має товсті стінки з гарним плоским дном.



Подивіться на стебло і проаналізуйте його жорсткість, щоб визначити свіжість. Стебло має бути твердим, темно-зеленого або чорного кольору, і кріпитися до голови гарбуза без ворушінь. Не тримайте гарбуз за плодоніжки, це може зламатися та пошкодити гарбуз. Розмір і форма гарбуза також є важливими факторами, оскільки вони вирішують, який дизайн і наскільки більший ви можете вирізати на ньому. Круглі або овальні гарбуза з плоским дном легше вирізати.

вибрати відповідний гарбуз за кольором і ніжкою
Зображення: RD

Використовуйте правильні інструменти

Замість того, щоб йти на ринок за набором для різьблення, краще спочатку дослідити свою кухню. Зубчастий ніж і формочки для печива можна використовувати для вирізання різних візерунків, тоді як велика металева ложка ідеально підходить для вичерпання гарбузового насіння та очищення нутрощів Джека. Перед тим, як приступати до процесу різьблення гарбуза, необхідно пам’ятати про поради з безпеки.

Після того, як ви закінчите очищати, вирізати та вирізати гарбуз за вашим бажанням, переконайтеся, що ви використовуєте зубочистки, щоб завершити штрихи та виправити помилки. Якщо ви бажаєте вийти на ринок, ви можете вибрати ніж для шкірки, кульку для дині, пилку для замкової щілини, долото та електродриль і різати як професіонал.

Інструменти для різьблення гарбуза Інструменти для різьблення гарбуза
Зображення: Pinterest
інструменти для різьблення гарбуза, такі як формочки для печиваінструменти для різьблення гарбуза, такі як формочки для печива
Зображення: Марта Стюарт

Читайте також: Ідеї ​​для прикраси гарбуза на Хеллоуїн без вирізання

Добре відріжте кришку

Другий і найскладніший аспект вирізання гарбуза — вирізати кришку. Перш ніж почати проколювати серцевину гарбуза, важливо її як слід вимити. Наступним кроком буде зрізання верхівки, але зробіть це майстерними руками.

Зрізання кришки (верхньої частини зі стовбуром) – найвідповідальніша задача, оскільки один невірний рух і кришка впаде прямо в ліхтар. Ви можете використовувати простий кухарський ніж, щоб точно розрізати кришку. Намалюйте зірочку, а потім розріжте під кутом усередину, щоб кришка прилягала до гарбуза, коли ви повертаєте її назад після розрізання в кінці.

підказки для вирізання гарбуза - вирізання кришки під кутомпідказки для вирізання гарбуза - вирізання кришки під кутом
Зображення: Кухня

Вичерпайте все зсередини

Зрізавши кришку, наступним кроком буде видалення з черевця гарбуза всієї м’якоті та насіння. Ми рекомендуємо вам належним чином очистити гарбуз і залишити місце для свічки, щоб поставити всередину гарбуза. За допомогою металевої ложки видаліть всю м’якоть і насіння. Це можна зробити навіть рукою. Це весела частина різання гарбуза, якою ви можете насолоджуватися разом зі своїми дітьми. Витягнуті насіння гарбуза стануть гарною закускою, а також можуть використовуватися для прикраси.

вичерпайте все з гарбуза вичерпайте все з гарбуза
Зображення: Pinterest

Намалюйте візерунок

Якщо ви хочете стати професіоналом у вирізанні гарбуза, почніть з нуля. Краще спочатку намалювати потрібний візерунок на гарбузі або просто обвести його паперовою моделлю. Просто скористайтеся маркером або наклейте малюнок, який ви хочете створити як трафарет, на гарбуз, обведіть малюнок і обережно вирізайте його.

намалюйте малюнок за допомогою паперової моделі: простий наконечник для вирізання гарбузанамалюйте малюнок за допомогою паперової моделі: простий наконечник для вирізання гарбуза
Зображення: Pinterest

Виріжте дизайн

Якщо ви не знаєте, як вирізати гарбуз, і це ваша перша спроба, краще спочатку вибрати легкий проект. Вирізаючи гарбуз, ніколи не ріжте янголятами, найкраще різати прямо. Ви навіть можете зберігати відходи гарбуза, оскільки їх можна використовувати для додаткових візуальних деталей. Рекомендується починати з центру, а потім просуватися назовні замість того, щоб спочатку обрізати межі.

навмисно вирізати дизайн навмисно вирізати дизайн
Зображення: Pinterest
починайте різьблення спочатку з центру починайте різьблення спочатку з центру
Зображення: Кухня

Читайте також: 8 фруктів і овочів, які можна вирізати як ліхтарик Джека на Хелловін

Додайте завершальні штрихи

Якщо ви хочете бути вигадливими з різьбленням гарбуза, то вам слід спробувати збрити шкірку з гарбуза. Він додає візерунку ефект тіні, і ви можете вирізати різні візерунки, зокрема обличчя знаменитостей, героїв фільмів і все, що завгодно.

Інструменти для ліплення з глини надзвичайно корисні, щоб додати завершальний штрих дизайну гарбуза. Крім того, ви можете використовувати зубочистки, щоб додати різні елементи до дизайну.

додати останні штрихи до вирізаного гарбуза додати останні штрихи до вирізаного гарбуза
Зображення: Pinterest
Джек або ліхтар різьблення Джек або ліхтар різьблення
Зображення: Лорен Крепс

Тримайте його свіжим

Коли ви нарешті вирізаєте гарбуз, вам потрібно зберегти його свіжим, щоб він довше виглядав охайним і чистим. Для цього ви можете скористатися простою порадою щодо збереження гарбуза і зробити свій Хелловін ще красивішим. Ви можете додати вазелін навколо вирізаних ділянок, який утримуватиме вологу всередині та збереже свіжість.

Якщо він усе ще зморщується, покладіть гарбуз догори дном у крижану воду приблизно на вісім годин. Повторіть процес кілька разів, щоб відновити здоров’я та свіжість вирізаного гарбуза.

зберігайте гарбуз свіжим за допомогою вазеліну зберігайте гарбуз свіжим за допомогою вазеліну
Зображення: Pinterest

Додайте корицю для аромату

Це може здатися дивним і кумедним, але найкращий спосіб позбутися неприємного запаху — додати в гарбуз корицю. Якщо ви використовуєте свічки для освітлення, то очевидно, що ваш ліхтарик буде пахнути гарбузовим пирогом. Щоб уникнути цієї ситуації, просто посипте трохи кориці на кришку, яка створить свіжий аромат, який зовсім не пахне гарбузом.

Додайте корицю для ароматуДодайте корицю для аромату
Зображення: Pinterest

Так чого ви чекаєте? Зберіть свої інструменти для різання гарбуза та почніть різати гарбуз увечері 31 жовтня. Переконайтеся, що ваш ліхтар Джека відрізняється від ваших сусідів і не забудьте поділитися своїми творіннями з нами.

Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!